Mimaki

Wereldwijd hoofdkantoor: Mimaki Engineering Co. Ltd.

Mimaki Engineering werd in 1975 opgericht in Japan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler die een sterke reputatie en invloed geniet. Als een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijplotters met hoge precisie hebben we tegenwoordig grote productievestigingen in Azië/Pacific, de Verenigde Staten en Europa.

Mimaki Europe B.V.

Mimaki Europe B.V., dat in 2004 werd opgericht in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, logistiek, administratie en aansturing van een grote groep goed opgeleide buitendiensttechnici en een goed gevestigd netwerk van distributeurs en resellers in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Mimaki Europe is een volle dochteronderneming van Mimaki Engineering Co. Ltd. Vanuit haar Europese hoofdkantoor in Nederland en nog 7 andere locaties in de EMEA-regio zet het in op premium service en support. Op basis van gegarandeerd grondig inzicht in de behoeften en vereisten van onze klanten bevelen wij de best mogelijke configuraties aan die hen helpen om hun activiteiten te laten groeien.

Bij Mimaki leggen we ons toe op het ontwikkelen van technologie die nieuwe industriestandaarden zet, en het produceren van machines en producten die de verbeelding van onze klanten omzetten in adembenemende realiteit.

Let’s create… together.

View as Grid List
Sort by
Display per page

3DGD-1800

3DGD-1800 is a large-scale 3D printer oriented to the creation of three-dimensional and formative signages, and prints objects of sizes up to 1,450 x 1,110 x 1,800 mm (57.1 x 43.7 x 70.9") (W x D x H). Featuring the "Gel Dispensing Printing" technology, 3DGD-1800 extrudes gel-type UV curable resin lineally, laminating layers instantly by curing the resin with ultraviolet irradiation, resulting in a printing speed of 350 mm in height per hour. (*1) Since two heads are mounted, it is possible to produce two different objects at a time. Since the printed objects are white in color, additional decor may be applied to the exterior as a finishing touch with Mimaki inkjet printers to produce impressive three-dimensional signages. (*1) Vertical speed when printing 1m diameter cylinder (hollow)
Call for pricing

Mimaki 3DUJ-2207

De "3DUJ-2207" is een compacte 3D-printer die 3D objecten in full-colour met meer dan 10 miljoen kleuren kan produceren door middel van de UV-uithardende InkJet methode, waarbij de geprinte objecten een high-definition kleurexpressie bereikt welke ongeƫvenaard is t.o.v. het poeder binding methode. De rijkdom aan kleurexpressie, die wij met deze machine 3D Printen is moeilijk te bereiken met de traditionele, 3D Printen in full colour maakt het ideaal voor gebruik in industrieƫn die exacte prototypes/objecten/onderdelen vereisen, zoals figuur- en speelgoedontwerpen, architectonische modellen, medische en huishoudelijke apparaten, waar het kleinste verschil in kleur en industrieel ontwerp de beste complete indruk kan geven. De "3DUJ-2207" heeft een compact ontwerp, en kan zonder demontage in een lift worden geladen, of door een standaard deur naar binnen worden gereden, dus ideaal voor een kantooromgevingen of een kleine werkplaats.
Call for pricing

Mimaki 3DUJ-553

Eerste echte full colour 3D Printer met meer dan 10 miljoen kleuren
Call for pricing