LC Magna

Waarom kiezen tussen een groot bouwvolume en een hoge detailering. Wanneer je ze allebei kunt krijgen? LC Magna levert de ideale combinatie van een groot bouwvolume met glade gedetaileerde 3D modellen , waardoor het de juiste productiemethode voor massaproductie kan zijn.
Manufacturer: PhotoCentric Group
Call for pricing

LC Magna levert de ideale combinatie van een groot bouwvolume met hoge detaileringsgraad en gladde oppervlaktes , waardoor het de juiste productiemethode voor massaproductie kan zijn. Casting, prototyping, dentale aligners, automotive, figuren en meer! De LC Magna biedt de mogelijkheid om gladde en gedetailleerde onderdelen in een recordtijd op revolutionaire schaal te produceren voor elke branch die 3D Printing wil integreren.

Het 4K Ultra HD-scherm van LC Magna biedt ongeëvenaarde precisie en details voor massaprints met een hoge resolutie. Zet massaproductie op zijn kop met de LC Magna's snelle uithardingstijden van slechts 3-8 seconden (afhankelijk van resins). Deze ongelooflijk snelle tijden zorgen voor een disruptieve verandering in de aangepaste massaproductie van elke branche.

 

De LC Magna is een ongerepte machine die is gebouwd voor een lange levensduur, de robuuste lineaire rail en het gepatenteerde peeling-systeem is op spanning getest om de grotere 3D Prints van 15kg resin aan te kunnen. bewapend met de allernieuwste elektronica is de LC Magna ontworpen om elke keer weer foutloos te presteren om een consistent niveau van massaproductie op maat te reproduceren voor elke Industrie.


       

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken - het LC Magna vat biedt talloze functies die uw ervaring positiever zullen maken met SLA 3D Printers. De ingebouwde handgrepen, eenvoudige schenktuit en dieptemeter helpen u om verspilling van resin tegen te gaan en het uiterste uit uw resins te halen.

Slank, soepel en stijlvol - met een interactieve gebruikersinterface maakt de LC Magna 3D Printen eenvoudig. Om het proces nog gebruiksvriendelijker te maken, zijn er drie verschillende methoden voor gegevensoverdracht: WI-FI, ethernet en USB.

 

46 werkmodellen, 2 uur

Breng een revolutie in uw tandheelkundige productielijn teweegbrengen met de massa productie van de LC Magna SLA 3D Printer, met de mogelijkheid om 100% van gescande modellen te produceren met een een nauwkeurigheid die ruim voldoet binnen de dentale wereld, deze Game-Changer is inzetbaar voor elke branche. Met deze nieuwe generatie SLA 3D-printer tot uw beschikking, kunt u 46 tot 80+ modellen in één print produceren.

                   

 

 

Massaproductie op maat

Schakel nu de potentie in voor massaproductie door gebruik te maken van het monsterlijk bouwvolume van de LC Magna, met de mogelijkheid om in een recordtijd een uitgebreide selectie van functionele onderdelen/producten te printen, de LC Magna zal de lange productie tijden die worden veroorzaakt door traditionele tooling wegnemen en de mogelijkheid creëren om een continue massaproductie lijn op maat binnen uw bedrijf neer te zetten.

                         

 

Hoge detailproductie


Conceptualiseer en revulutioniseer uw 3D-printmogelijkheden met de combinatie van LC Magna en Concept Green Resin - deze dynamische combinatie maakt niet alleen de behoefte aan smerige siliconen mallen overbodig, maar toont ook een indrukwekkend vermogen om 36 ingewikkelde gedetaileerde modellen tot leven te brengen die zelfs de kleinste hoge resolutie desktopprinters niet evenaren.

  

 

Met LC Magna doet de het formaat niets af aan de kwaliteit.

Maak prototypen in een brede selectie van groottes met resoluties van 25 μm tot 200 μm zonder dat u hoeft in te boeten op gladheid of detail. Door industrieën de mogelijkheid te bieden zowel kleine als grote prototypes te maken voor een betaalbare prijs, veroverd de LC Magna een vaste plaats in elke markt.

   

Technical specifications

Build volume 510 x 280 x 350 mm
Print speed 13.3 mm per hour
screen LCD 3840 x 2160 px
XY resolution 137 μm
Layer thickness 25, 50, 100 & 200 μm
Touchscreen 7"- 800 x 480 px
Platform Aluminium with teflon coating
Vat New reskin technology, lighter with spout
Compatible Resins Daylight magna resins
Peeling aid mechanism Yes
Connectivity Stand alone, USB Ethernet, Wi-Fi
Cure speed 3-8 secs per layer at 100 μm
Dimensions 850 x 640 x 900 mm
Weight 110KG
Power 100-240 VAC, 50/60 Hz, 13.5/7A